Õhtuleht: Madisson tuli Eestisse arsti juurde

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Aastaid Hispaanias elav vabadusvõitleja Tiit Madisson rääkis Õhtulehele, et ei tuleks siia tagasi elama mitte kunagi – Hispaanias on soe ja päikseline ning majandusraskustest hoolimata on inimesed tunduvalt südamlikumad ja kokkuhoidvamad.

Eestis plaanib endine läänlane peatuda poolteist kuud.

“Ma ei ole oma verd juba vähemalt kümme aastat kontrollinud ja tahtsin siin proovid ära teha, et äkki sööb mind mingi vähk seestpoolt või ma ei tea, mis muu haigus mul küljes on,” ütles Madisson Õhtulehele. Ka tahab ta hambaarsti juures ära käia.

Eesti arste on Madissoni sõnul kodusem külastada kui Hispaania omi.

Lehe andmeil peatub Madisson Tallinnas poja juures. Siin plaanib Madisson kokku saada ka vanade kamraadidega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments