0

TV3: Tiit Madisson külastab kodumaad

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile näitas TV3 Seitsmestes Uudistes intervjuud Tiit Madissoniga.

Eestisse dokumente uuendama ja arsti juurde tulnud Madisson rääkis taas Hispaanias elamise plussidest – seal saab endine vabadusvõitleja oma pensioniga paremini hakkama kui Eestis. Madisson rõhutas ka, et hispaanlased aitavad üksteist rohkem kui eestlased.

“Tõesti on Hispaanias väga rasked ajad praegu, tööpuudus on väga suur, aga seal tehakse igasuguseid korjandusi ja on näha, kuidas siiski inimesed hoolivad üksteisest. See hakkab hästi silma,” rääkis Madisson. “Eestis jääb pigem puudu just solidaarsusest.”

“Kahjuks Eestist on tehtud poliitilise ladviku ja nende kaaskondlaste, majandusmeeste äriprojekt ja välismaiste suurkorporatsioonide, pankade marjamaa,” ütles Madisson veel. “Kindlasti ma ei võidelnud selle eest. Oleks ma omal ajal teadnud, et Eesti valib sellise tee, siis ma oleksin paljud sammud võib-olla astumata jätnud.”

Tervet intervjuud Madissoniga saab kuulata-vaadata siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz