TV3: Tiit Madisson külastab kodumaad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile näitas TV3 Seitsmestes Uudistes intervjuud Tiit Madissoniga.

Eestisse dokumente uuendama ja arsti juurde tulnud Madisson rääkis taas Hispaanias elamise plussidest – seal saab endine vabadusvõitleja oma pensioniga paremini hakkama kui Eestis. Madisson rõhutas ka, et hispaanlased aitavad üksteist rohkem kui eestlased.

“Tõesti on Hispaanias väga rasked ajad praegu, tööpuudus on väga suur, aga seal tehakse igasuguseid korjandusi ja on näha, kuidas siiski inimesed hoolivad üksteisest. See hakkab hästi silma,” rääkis Madisson. “Eestis jääb pigem puudu just solidaarsusest.”

“Kahjuks Eestist on tehtud poliitilise ladviku ja nende kaaskondlaste, majandusmeeste äriprojekt ja välismaiste suurkorporatsioonide, pankade marjamaa,” ütles Madisson veel. “Kindlasti ma ei võidelnud selle eest. Oleks ma omal ajal teadnud, et Eesti valib sellise tee, siis ma oleksin paljud sammud võib-olla astumata jätnud.”

Tervet intervjuud Madissoniga saab kuulata-vaadata siin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments