SK Haapsalu noorkorvpallurid tõid rahvusvaheliselt turniirilt hõbeda

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: erakogu
Foto: erakogu

3.–5. maini toimunud rahvusvahelisel Keila kevadturniiril said spordiklubi Haapsalu noored kasvandikud suurepärase teise koha.

Turniiri alustati kohaliku Keila korvpallikooli vastu. Tulise lahingu lõppedes tuli tunnistada vastaste 54:48 paremust. Seejärel kohtuti soomlaste MaSu Basketiga. Mäng võideti kergelt tulemusega 56:27.

Turniiri teisel päeval kohtuti Keila korvpallikooli 2000. aastal sündinud poiste vastu. Mängu tulemus oli mõneti üllatav kõigile. Võit tuli tulemusega 52:46. Üllatavaks tegigi asja mängu lõppskoor. Vastasest oldi üle igas mängu elemendis, välja arvatud visketabavuses.

Teises kohtumises alistati Tallinna Kalevi kasvandikud tulemusega 67:49.

Viimasel päeval toimus otsustav mäng turniiri 2. ja 3. koha peale. Vastamisi mindi KK Tallinnaga. Kogu mängu jooksul tegid vastased tugevat maa-ala ülevälja pressingut. See võttis meie poistel põlved nõrgaks. Alles teisel veerandil suutsime leida rohu vastaste hea kaitsemängu vastu. Lõpuks suutsime tasavägise kohtumise enda kasuks pöörata tulemusega 55:41 ja sellega kindlustati hiilgav teine koht.

Turniiri parimaks mängijaks valiti spordiklubi Haapsalu rivistuses Mikk Päeske.

SK Haapsalu mängis koosseisus Mikk Päeske, Denis Liivo, Peeter-Kait Kallas, Karl-Robert Konrad, Marko Maisalu, Ott Kanarbik, Kert Loik, Alex Liibert ja Pent Uustalu. Võistkonna treener on Marek Pragi.

Marek Pragi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments