0

Haapsalu kolledž tutvustab Terevisioonis nutiõpetajate koolitamist

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Homme hommikul on “Terevisioonis” Piret Lehiste Haapsalu kolledžist, et tutvustada kooli uut õppekava, antakse teada kooli Facebooki leheküljel.

Sügisest muutub Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži klassiõpetaja eriala õppekava, koolitama hakatakse nutiõpetajaid. See tähendab, et kuni kolmandik õppekavast seotakse haridustehnoloogiaga ehk laste õpetamisel tehnoloogia kasutamisega.

Lähemalt saab nutiõpetajate õpetamisest lugeda siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz