Haapsalu suurendas selle aasta tulu poole miljoni euro võrra

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu linnavolikogu võttis läinud reedel vastu selle aasta esimese lisaeelarve, mille tulu on üle poole miljoni euro.

Lisaeelarves on 100 000 eurot maksutulu, millest 50 000 on oodatust paremini laekunud tulumaks ja teist niisama palju laekus rohkem maamaksu. Ülejäänud lisaeelarve tulust moodustavad suurema osa juba laekunud sihtotstarbelised investeeringu- ja tegevustoetused. Näiteks ligi 400 000 eurot Kiltsi tee silla renoveerimiseks.

Koos lisaeelarvega hakkab linna selle aasta põhitegevuse tulu lähenema masueelsele ajale, ütles linna finantsjuht Martin Schwindt. Eelarves on nüüd tulu pisut üle 10 miljoni euro, aastal 2007 oli see 11,3 miljonit eurot.

Martin Schwindt lootis, et kui maksutulu laekub jätkuvalt hästi, võib linn aasta lõpuks saavutada maksutulus 2007. aasta taseme. Praegu on koos lisaeelarvega linna maksutulu 5,5 miljonit eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments