“Pilvede all” kutsub haapsallasi täna õhtul salvestusele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Kanal2
Foto: Kanal2

Telesari “Pilvede all” kutsub läänlasi osalema uudishimulike naabritena täna õhtul toimuval salvestusel.

“Armas Haapsalu rahvas! Oleme taas teie juures filmimas ja vajame veidike abi. Nimelt filmime täna õhtul viimase osa stseeni Sirje ja Albertiga, kuhu oleks vaja uudishimulikke ja osavõtlikke majaelanikke ehk naabreid. :-)” on kirjas seriaali Facebooki lehel.

Võttel osalejad peaksid end registreerima sõnumi teel tootmisjuht Kadri telefonil 508 6555 või meiliga: kadri@kelgukoerad.tv.

Võte toimub aadressil Aiavilja 3 ja kohal palutakse olla kell 20.10. Võte lõpeb orienteerivalt kell 21.30.

Täna saavad telesarja tegijad kätte ka Alveri preemia Haapsalu linnavalitsuselt.

Legendaarse Haapsalu linnapea Hans Alveri nimelist auhinda antakse Haapsalus välja 1989. aastast linnakodanikele või organisatsioonile, kes on möödunud aasta jooksul Haapsalu linna kaunimaks muutmisele kaasa aidanud. Seni on auhinda antud peamiselt hoonete korrastamise eest, kuid selle on saanud ka majaomanikud ja eraisikud, kes oma tegevusega linna elu on toonud.

Osaliselt Haapsalus filmitava draamasarja “Pilvede all” kolmele õele Piretile, Marile ja Kertule ning nende kaaskondsetele saab kaasa elada kolmapäeviti kell 21.30 Kanal2-s.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments