Pühapäeval peetakse Haapsalus Väinamere korvpalliliiga finaalid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Väinamere korvpalliliiga jätkab suure korvpallipäevaga homme, 28. aprillil Haapsalu Wiedemanni spordihoones.

Lõplikult mängitakse välja kõik selle hooaja kohad. Kell 13.30 algavas 3.–4. koha mängus on vastamisi liiga kahekordne meister (2010 ja 2012) Haapsalu Vanakas ja Nõva Stroh.

Vanakas ei suutnud poolfinaalis hakkama saada eelmise hooaja kolmanda meeskonnaga Orissaare SKga. Orissaare viskas 10 kolmest ja võttis vastast aktiivselt peale, mis tõi ka edu. Liiga meistrit võideti 72:61. Saarlaste parimad olid Raul Koppel 26 punktiga ja Aivo Laul 7 lauapalliga. Vanaka parimad olid Raiko Orumaa 21 punktiga ja Timo Aavik 8 lauapalliga.

Esimene suurem intriig on üleval kell 15.30, kui noorte D-liiga finaalis on vastamisi SK Haapsalu ja Orissaare Rock. Selleks ajaks võiks saal juba rahvast täis olla, sest väljakul läheb mölluks.

Pärast seda mängu algab kolmepunktivõistlus.

Päeva kulminatsiooniks on kell 17.30 algav mäng Haapsalu Nice One – Orissaare SK. Siin tuleb ilmselt päeva kõige põnevam heitlus, sest mõlemad meeskonnad tunduvad olevat võrdsete võimalustega ja väge täis. Poolfinaalis sai Nice One alles lisaajal jagu Nõva Strohist 75:71. Haapsallaste parimad olid Ardo Jürjer 22 punktiga ja Peep Tammistu 22 lauapalliga. Nõva meeskonna tugisambad olid Argo Orumaa 26 punktiga ja Paul Ööbik 12 lauapalliga.

Finaalmängu vaheajal toimub pealtpanekuvõistlus ja mängu lõpus loositakse välja pealtvaatajatele 3 rahalist auhinda peavõiduga 100 eurot.

Tõepoolest, pühapäeval on Wiedemanni spordihoonesse kõik oodatud!

Vaata: http://www.tuulberg.ee/lkl/

Heinar Tuulberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments