Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest, seal hulgas 54 varavastast kuritegu, neist 46 vargust (5 eluruumidest, 6 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 6 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 233 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, tuvastati 1 piirirežiimi rikkumine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Omavoliline sissetung
26. aprillil kella 00.55 paiku tungiti Pärnus Hariduse tänaval sõiduautosse ja üritati varastada autoraadiot. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 15-aastase noormehe.

Raplamaa

Vargused
25. aprillil kella 00.20 paiku tungiti Raplas Tallinna maanteel kauplusesse ja varastati alkoholi. Kahju on 144 eurot.

Ajavahemikul 1. november 2012 kuni 25. aprill tungiti Kaiu vallas Kuimetsa külas tallu ja varastati murutrimmer, -niiduk ning puulõhkumismasin. Kahju on 450 eurot.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused
25. aprillil teatati politseile, et Akadeemia teele pargitud autost on varastatud naviseade ja reisikotte erinevate õpikutega. Kahju kokku 1550 eurot.

25. aprillil varastati Regati puiesteel seisnud kaubikust sülearvuti, telefon, fotoaparaat, reisikohver, kaks raadiojaama, riideid ja muid esemeid. Kahju kokku 5960 eurot.

25. aprillil varastati Lõhmuse tee majast erinevaid väärisesemeid ja sularaha. Kahju kokku 6150 eurot.

26. aprillil teatati politseile, et Karsti tänava maja keldrist on varastatud kolm jalgratast. Kahju kokku 8500 eurot.

Harjumaa

Vargused
25. aprillil avastati, et Klooga alevikust varastati sõiduauto Mazda 323, autosse jäid ka lapsevanker, lapse reisivoodi, kelk ja teise auto võtmed. Kahju kokku 1065 eurot.

25. aprillil avastati, et Tabasalu alevikus varastati kasvuhooneklaase. Kahju kokku 100 eurot.

Politseile teatati, et 22. aprillil varastati Rae vallas Jüri aleviku poe ruumidest rahakotist 1100 eurot sularaha.

25. aprillil teatati politseile, et Saue valla eramu garaažist varastati erinevaid metallesemeid ja kütust. Kahju kokku 1020 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus
26. aprillil kella 3.30 paiku murti Ruusa vallas Ruusa külas sisse kauplusesse ja varastati esialgsetel andmetel sigarette.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 22. aprilli õhtul lõi tuttav mees naisterahvast Tartus Sõpruse puiestee maja koridoris käega näkku, põhjustades kannatanule füüsilist valu.

Vargus
24. aprillil kella 11 paiku varastati Tartus Tiigi tänava korterist sülearvuti Dell koos koti ja laadijaga. Kahju on 450 eurot.

Valgamaa

Vargus
Ööl vastu 23. aprilli varastati Puka vallas Ruuna külas talu kõrvalhoonest mootorsaag Dolmar, erinevaid tööriistu ja toiduaineid. Kahju on 634 eurot.

Viljandimaa

Vargus
24. aprilli õhtul ajavahemikul kell 19–21 varastati Viljandis Vaksali tänaval konteinerist 700 kg terast. Kahju on 186 eurot. Varguses kahtlustatav isik on tuvastatud.

Võrumaa

Vargused
25. aprillil kell 1.29 teatati sissemurdmisest kauplusesse Sõmerpalu alevikus. Esialgsetel andmetel varastati alkohoolseid jooke ja sigarette.

25. aprillil kell 0.58 teatati sissemurdmisest kauplusesse Parksepa alevikus. Esialgsetel andmetel varastati alkohoolseid jooke ja sigarette.

24. aprillil teatati sissemurdmisest tallu Sõmerpalu vallas Linnamäe külas. Varastati neli elektrimootorit ja aiakäru. Kahju on 880 eurot.

Ööl vastu 25. aprilli murti Võru vallas Koloreiko külas sisse garaaži ja varastati mootorsaag Husqvarna ning mootorsaag Partner Formula. Kahju on 470 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 17.–22. aprill varastati Rakvere vallas Levala külas osaühingu kinnistult põllumajanduslik haakeseade ning kivikorjaja. Kahju on 1000 eurot.

19. aprillil varastati Vihula vallas Vihula külas talust sülearvuti koos netipulgaga ja mobiiltelefon. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargus
25. aprillil varastati Narvas Pähklimäe tänaval maja korterist sülearvuti, digikaamera, videokaamera ning sularaha summas 3500 eurot. Kahju on 4703 eurot.

Dokumendi, pitsati ja plangi võltsimine
25 aprillil kel 6.45 peeti Narva maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel sõiduauto Mercedes-Benz R320, mille tehasetähis oli manipuleerimistunnustega. Isik anti koos sõidukiga üle Narva politseijaoskonna esindajale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments