Haapsalu fotoklubi tegi esimese väljasõidu Matsallu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu fotoklubi liikmed ja sõbrad pärast fotoretke Suitsu silla juures. Foto: Olev Mihkelmaa
Haapsalu fotoklubi liikmed ja sõbrad pärast fotoretke Suitsu silla juures. Foto: Olev Mihkelmaa

Tänavu taasasutatud Haapsalu fotoklubi liikmed käisid teisipäeva õhtul Matsalus oma esimesel ühisel fotoretkel.

Kokku saadi Penijõel, sealt suunduti Suitsu silla juurde. Pärast paadikuuride pildistamist ja fotograaf Olev Mihkelmaalt mõne nipi õppimist roniti 23 meetri kõrgusesse vaatetorni, mille tipust püüti kaadrisse “kohustuslik motiiv” luha ja paadikuuriga, ning kõnniti Suitsu matkarajal.

Fotoklubi järgmine koosolek ja väljasõit on 19. mail Koela talumuuseumi. Muuseumis õpitakse fotograaf Tarmo Siiraku juhendamisel esemete pildistamist.

Haapsalu fotoklubi tegutses eriti aktiivselt 70ndail ja 80ndail, kui korraldati aastanäitusi ja väljasõite ning arvustati üksteise fotosid. Üle viie aasta varjusurmas olnud klubi taasasutati tänavu talvel.

Klubil on praegu üle 30 liikme. Klubi juhatusse kuuluvad Tõnis Krikk, Ants Maripuu ja Urmas Naudre. Klubiga liituda soovijad peaksid kirjutama: urmas.naudre@gmail.com.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uHlHVvNw
10 aastat tagasi

uHlHVvNw

Haapsalu fotoklubi tegi esimese väljasõidu Matsallu | Lääne Elu

billiga nike skor online
10 aastat tagasi

I’ve recently started a blog, the info you offer on this site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. “The only winner in the War of 1812 was Tchaikovsky” by Solomon Short.
billiga nike skor online http://www.adecco.si/news/index.asp?id=25