0

Diplomaadid toetasid heategevusliku jalgpalliga lastekodu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu lastekodu kasvandikud tšekiga. Foto: erakogu
Haapsalu lastekodu kasvandikud tšekiga. Foto: erakogu

Pühapäeval Tallinnas peetud heategevusliku jalgpalliüritusega koguti Haapsalu hoolekandekeskuse heaks 1000 eurot.

Saku suurhallis peetud minijalgpalliturniiril SportPromotion Diplomat Cup võtsid mõõtu Eestisse akrediteeritud välisriikide saatkondade võistkonnad, kus diplomaatide kõrval lõid kaasa ka riikide ärimehed, üliõpilased ja teised kodanikud.

Kümnest osalenud võistkonnast võitis Venemaa, kes mängis finaalis üle Ungari. Eesti mängis Läti vastu kolmandale kohale, kuid pidi leppima kaotusega.

Seitsme lastekodulapsega Tallinnas turniiri vaatamas käinud Haapsalu hoolekandeasutuse juht Peeter Alekand ütles, et kuna alagrupimängudega alanud ja finaaliga lõppenud päev oli pikk, käisid Tallinnas võistlust vaatamas vaid kõige jalgpalliteadlikumad lastekodunoored.

Võistluste piletitulu 1000 eurot läks Haapsalu lastekodu toetuseks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz