Fotod raudteejaama bussipeatusest: Bussiinfo peideti kaartide taha

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Linnakodanik Tõnu Tammearu saatis fotod Haapsalu raudteejaama bussipeatusest, kus kaardistendid on pandud bussiaegade stendi ette.

“Antud juhul on tekkinud tulemus naeruks nii linnarahvale ja kui ka külalistele – tegemist ju siiski paljude jaoks linna n-ö väravatega, kus linnast esmamulje saadakse,” kirjutas Tammearu. “Roheline bussiaegadega stend, millel ka elektrivalgustus, ei olnud sugugi odav lõbu ning pole saanud üleval olla just kuigi kaua.”

Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus selgitas, et olukord, kus üks stend jäi teiste taha, tekkis tööde vale järjekorra tõttu.

“Uute stendide paigaldajad jõudsid kohale varem kui vana stendi eemaldajad,” teatas Parbus.

Parbuse sõnul on bussiaegade stend juba eemaldatud ning bussiajad pannakse ajutiselt üles ootepaviljoni. “Lähiajal tuleb uus stend natuke teise kohta,” ütles Parbus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sõtt
11 aastat tagasi

Kilplalaaaaaaaa, Kilplalaaaaaaaaaa….

haapsalu
11 aastat tagasi

Oleks nagu 1.aprilli uudis või mingi uskumatu lugu Venemaa avarustest. Talentide linna tiitli peaks üle andma Haapsalule. Kui keegi arvas, et selline lahendus on hea ja mõistlik, siis ootaks avalikke selgitusi.

En.
11 aastat tagasi

No sellel stendilahendusel peab olema mingi loogiline seletus. Pakun, et tagumine stend oli plaanis niikuinii teisaldada, linnakaartide panija jõudis aga varem kohale. 😛