1

Katrina Lehise veerandfinaalkohtumist juunioride MMil saab jälgida internetis

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Katrina Lehis alistas Horvaatias Porecis toimuval juunioride MMil naisjuunioride epee individuaalvõistluse kaheksandikfinaalis hiinlanna Xue Qini 15:11 ja kohtub veerandfinaalis Eesti aja järgi kell 13.45 (sinisel rajal) venelanna Julia Bahharevaga, teatas Eesti vehklemisliidu peasekretär Jüri Salm.

Kohtumist on võimalik otse jälgida siit.

Eilsel alagrupiturniiril vaid võite tunnistanud Lehis alistas teel 32 parema hulka Kanada esindaja Brittany Mark-Larkini 14:9. Tänasel põhiturniiril oli Lehis avaringis kindlalt 15:5 parem taanlannast Maria Norgil Donslundist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jah
jah

mängitake nukkudega ,spordis on teised väjlendid

wpDiscuz