19

Mis koht on pildil?

Avatar

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Mälumäng1. Foto: Arvo Tarmula (arhiiv)
Mälumäng1. Foto: Arvo Tarmula (arhiiv)
Mälumäng1. Foto: Arvo Tarmula (arhiiv)
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
nike free run sale
nike free run sale

Just wanna comment on few general things, The website design is perfect, the content is very good : D.
nike free run sale http://www.adecco.si/news/index.asp?id=34

Anita
Anita

Mul on Laide tehtud paarist tordist foto,peale seda läks ta Tallinnasse tööle.Peale teda tegi torte Maie.Hiljem oli väga kunstipäraste tortide tegija Andrus.Mul on lausa galerii valmis.

Kukkel
Kukkel

Vahel kondiitritel jahtusid pirukad akna all……sai seal nii mõnigi kord näpatud.

sefiir
sefiir

Otse eest vahekäigus kulinaaria aknad. Vahest sai koolist tulles aknast klaasiga sefiiri ,oli tõesti hea ja seda maitset ei olegi nagu enam kuskil. Ja sai ka sees palju käidud, rosinad ja mandlid ( pähklid?) suurtes vannides ( selline mälestus, kas ka nii oli?), neid kuskilt mujalt väga ei saanudki.

ongi nii
ongi nii

Paremal pool oli toidukauplus. Mäletan, et selle ees looklesid 90-ndatel varahommikuti pikad-pikad sabad, kuna piima ja muud olulist jagu kaupluse avamise järel ehk tunnikeseks. Sel ajal maksid tutvused: kaubamaja tööstusosakonna müüjad sisenesid enne lihtsurelikke ja “riibusid piima pealt koore”.

I.
I.

Vasakut kätt jäi jah kondiitri tsehh, suvel oli seal taignarull akent lahti hoidmas, lõhna jagus kõikjale. Sisse piiludes võis näha kuidas Laide tortide jaoks roose tegi. Kui piisavalt kaua akna taga keksida said kuuma rosinakukli.Jaa, olid ilusad ajad….

Rain
Rain

Haapsalu kaubamaja tagune

Anonüümne
Anonüümne

Kaubamaja tagune

Anonüümne
Anonüümne

otse ees söökla ja paremal EDU pood

wpDiscuz