0

Vatlas tulevad mõttetalgud

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Nädala pärast kolmapäeval peab Vatla rahvas mõttetalguid, kus arutab, mis saab piirkonnast tulevikus.

„Tahame  niisugused talgud järjest korraldada valla igas piirkonnas. Vatla on esimene,” sõnas Hanila vallavanem Arno Peksar. Kavas on vallavanema sõnul Virtsu ja Kõmsi, võib–olla veel mõni pisem kant.

Mõttetalgute korraldamise algatus tuli volikogust, kohal on volikogu liikmed ja vallavanem, kes ootavad, et kohalik rahvas osaleks aktiivselt. Mõttetalgutele onkutsutud kõik, kes tahavad tuleviku asjus kaasa mõelda ja sõna sekka öelda.

Läänemaal käivitunud haldusreformi silmas pidades ütles Peksar, et kas liituda või mitte: oma asjad tuleb selgeks mõelda.

„Ja 4–5 aasta perspektiivis, mitte aastakaupa,” märkis Peksar.

Vatla mõttetalgud peetakse kooli saalis 3. aprillil kel 17.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz