0

Kirbla Jõeääre kinnistu detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Reedel 5. aprillil 2013 kell 14 on Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula) Kirbla küla Jõeääre kinnistu detailplaneeringu eskiisi ja lähteseisukohtade avalik arutelu. 1,4 ha suurune Jõeääre kinnistu (katastritunnus 41103:001:0149) asub Kasari jõe lõunakaldal vana Kasari jõe silla juures. Planeeringu eesmärk on Jõeääre kinnistu hoonestusala, ehitusõiguse, liiklus– ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha kindlaksmääramine seoses puhkemajakeste ning nende juurde kuuluvate abihoonete ehitamisega ning avalikult kasutatava Õpetajate maja tee asukoha kindlaksmääramine.
Lihula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz