Siim Kiisler: oma perekonda ja erakonda avalikult ei solvata

Madiken

madiken@le.ee

Regionaalministri ja IRLi liikme Siim Kiisleri vastus Aivar Krooni arvamusloole „Miks ma lahkusin IRList”. Kiisler avaldas vastuse oma Facebooki seinal.

„Kuna Aivar Kroon on otsustanud meedias ühepoolselt viidata meievahelisele kirjavahetusele, siis panen siia üles kõnealuse teksti, et igaüks saaks ise anda hinnangu, mis sobib ja mis mitte.

Aivar Kroon kirjutas 9. veebruaril (postitus on endiselt üleval) oma Facebooki seinal muu teksti hulgas järgmise lause: „Mingu see IRL oma regionaalpoliitikaga ja suurte sõnadega pe…”

Mina lugesin tema postitust 15. veebruaril ning saatsin talle järgmise privaatsõnumi: „Hea Aivar! Sinu erakonnakaaslasena leian ma, et IRLi piirkonna juhatuse liikmel ei sobi kirjutada avalikult solvavaid (ebaviisakaid) lauseid omaenda erakonna kohta. Loodan, et nõustud minuga ja eemaldad selle väljendi oma FB seinalt. Siim.”

Aivar Kroon vastas: „Tänan, saingi viimase tõuke erakonnast lahkumiseks.”

Selle peale vastasin mina: „Noh, kahju muidugi, ega ma paha pärast, minu arust lihtsalt oma perekonda ja oma erakonda pole mõtet avalikult solvata.”

Nii ka meie suhtlus lõppes.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvan
11 aastat tagasi

et Aivar Kroon talitas täiesti korrektselt,kui saatis sinna,kuhu saatis,sest Keoon pole ju mingi mutrike,kui püüdis saada ülevaltpoolt tuge-tähelepanu probleemile,saadeti ta ju ta sisuliselt samuti sinna.Eks Kroon pidigi siis tähelepanu tõmbamiseks midagi sellist kirjutama,samastan seda sellega,et ega ennem vabakonda ei kuulatud,kui lugupeetud professor Raud pidi kasutama väljendit-moraalsed värdjad.Kiisler ehmatas siis ära ja hakkas oma pehmosid kirjutama,aga sellega ta ei veena kedagi.Pigem ikka Kroon muretses IRL-i maine pärast

kodanik
11 aastat tagasi
Reply to  Arvan

milleks teile volinik, kes muretseb IRL’i maine pärast? Leidke mõni, kes muretseks valla heaolu pärast.

eks
11 aastat tagasi
Reply to  Arvan

Kroon on läbi aja muretsenud ainult oma aktsiate tõstmise pärast ja kui kuhugi kuuludes aktsiad langema hakkavad, siis selliste labasustega on (kahjuks) ikka võimalik mingis ringkonnas jälle silma paista.

noh
11 aastat tagasi

Ega see Krooni tegu ka nüüd tea mis mõistlik olnud

Riina
11 aastat tagasi

Aga kui erakond/partei endale ise vee peale tõmbab? Nõrk, Kiisler, väga nõrk!

Riinale
11 aastat tagasi
Reply to  Riina

Et siis on kõige mõistlikum ja tublim ropendama kukkuda? Kas kellegi avalikult pe… saatmine on suur julgustükk ja kangelastegu?