Läänemaa Turismi uus juht on Jane Möll

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa Turismi nõukogu valis organisatsiooni uueks juhiks seni Estraveli Haapsalu kontoris töötanud Jane Mölli.

Maakondliku turismiorganisatsiooni senine juht Anneli Haabu ütles, et Mölli kasuks rääkis turismiharidus ja töökogemus ning maakonna turismiolude tundmine.

„Tal silmad särasid ja oli tahtmist täis,” iseloomustas Haabu valitud kandidaati. Ta lisas, et Jane Möll oli ka teistest kandidaatidest paremini valmistunud ja teinud väga tugeva eeltöö.

Läänemaa Turismi uue juhi kohale kandideeris seitse inimest, kellest neli kutsuti vestlusele. „Igaüks oli mingis valdkonnas tugev, aga mõnes teises valdkonnas võõras,” ütles Haabu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Quiin
9 aastat tagasi

poca pubblicita’, masltneii all’ingresso della location, assenza di grandi nomi, attese ipergonfiate da un programma che pure nella gran parte si e’ realizzzato .quale truiffa?? e a danno di chi ?..abbiamo difeso con i denti questa location e 100 operatori da tutta itaia gli abbiamo portati..anche gratis!! per favore riflettiamo su una edizione zero di evento inedito, e iniziamo a correggere quello che non e’ andato per la 2ndaedizione, magari dando anche un contributo personale di lcollaborazione e lavoro per realizzare le presenze del prossimo anno , questo io come responsabile organizzativo con 15mila euro di debiti in piu’ sulle… Loe rohkem »