Tenfold Rabbit esitleb uut videot ka Haapsalus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

22. veebruaril esineb Haapsalus Epp Maria galeriis ansambel Tenfold Rabbit.

Akustiliste kontsertidega Tartus, Paides ja Haapsalus esitleb Tenfold Rabbit oma videot loole “Balance of Water and Stone”, millega bänd võistleb konkursi “Eesti Laul 2013” teises poolfinaalis 23. veebruaril. Tallinnas Hobuveskis filmitud videot esmaesitleti eile ETV 2-s saates “TOP 7”.

Eelmise aasta oktoobris esikalbumi välja andnud Tenfold Rabbit esineb Haapsalus esimest korda. Bändi esindaja Natalie Metsa sõnul on muusikud ärevil, kuidas neid siin vastu võetakse.

Kontserttuuril detsembris esines Tenfold Rabbit nii 600-le kui ka 40 inimesele. “Neljakümnele kuulajale antav kontsert on isegi mõnusam – isiklikum ja intiimsem,” vahendas Mets muusikute arvamust.

Epp Maria galeriisse mahub istuma maksimaalselt 35 kuulajat.

Akustilisel kontserdil esitab ansambel mõne loo ka oma aasta lõpus ilmuvalt uuelt albumilt.

Galerii teeb uksed lahti tund enne kontserti, kell 18. Osta saab veini, kohvi ja midagi Nadja kookidest. Piletid on müügil kohapealt.

Esitletavat videot saab vaadata siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
L
11 aastat tagasi

Aga piletihinnad?