Maavanem ootab Läänemaa teenetemärgi kandidaate

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne maavalitsus ootab 15. veebruarini ettepanekuid, kellele anda maakonna teenetemärk.

Läänemaa kõrgeim autasu antakse välja Läänemaale osutatud eriliste teenete ja väljapaistvate saavutuste tunnustamiseks. Aumärgiga tunnustatakse inimesi, kes oma tegevusega on andnud märkimisväärse panuse Läänemaa edendamiseks. Teenetemärk antakse isikule üks kord.

Teenetemärk antakse Eesti Vabariigi kodanikule või välismaalasele, kes oma silmapaistva töö ja tegevusega on kaasa aidanud Lääne maakonna arengule, samuti saavutuste eest, mis on toonud tunnustust maakonnale. Teenetemärgi saaja ei pea olema Läänemaa elanik.

Teenetemärk antakse üle 22. veebruaril riigi aastapäeva kontsertaktusel. Maavalitsus annab teenetemärgi välja esmakordselt.

Läänemaa teenetemärk on hõbedast, ristiosa on emailitud valge kuumemailiga, sõõri keskel on punase kuumemailiga ümbritsetud tasapinnaline kotkakujutis. Teenetemärgi lint on punase, valge ja rohelise triibuga.

Kirjalikud ettepanekud kandidaatide kohta tuleks saata e-postiga (info@lmv.ee) või tuua Lääne maavalitsusse (Lahe 8, Haapsalu) hiljemalt 15. veebruariks.

Rohkem infot teenetemärgi kohta leiab siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
sorts
11 aastat tagasi

laine belovas

ainuke naine maakonnas ( ja vabariigis) ,kes omab ettekujutust väikese koha suurusest.
lugupidamisega ,Laine
A:M: