Ööpäeva politseisündmused kogu Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 88 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 45 varavastast kuritegu, neist 38 vargust (3 eluruumidest, 3 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest.

Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 8 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 250 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 4 välismaalast, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, 1 piirirežiimi rikkumine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
Ööl vastu 5. veebruari tungiti Pärnus Metsa tänaval keldrisse ja varastati jalgratas. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 2.–5. veebruar tungiti Kohila vallas Vilivere külas suvemajja ja selle kõrvalhoonetesse ning varastati erinevat santehnikat, tööriistu ja jalgratas. Kahju on 240 eurot.

Saaremaa

Vargus
Ajavahemikul 3.–4. veebruar varastati Kuressaares Voolu tänaval ettevõtte territooriumil sõidukitest kütust ja kaks akut. Kahju on 797 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
5. veebruaril kella 12 paiku teatati politseile, et Maneeži tänaval läksid liiklustüli lahendamise käigus omavahel kaklema 29- ja 25-aastane mees.

5. veebruaril kella 14 ajal teatati politseile, et Sõle tänava korteris tungiti kallale 40-aastasele mehele.

5. veebruaril kella 20.30 paiku teatati politseile, et Paekaare tänava korteris tungiti kallale 39-aastasele naisele.

6. veebruaril kella 00.50 ajal teatati politseile, et Vihuri tänava korteris tungiti kallale 31-aastasele naisele.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
Ööl vastu 5. veebruaril tungiti Kasepää vallas Kükita külas sisse jäätmejaama operaatoriruumi ning varastati elektriline veekann ja soojapuhur.

Tartumaa

Vargused
Ööl vastu 4. veebruari varastati Tartus Koidu tänava korterist sülearvuti ja telefon. Kahju on 275 eurot.

2. veebruaril päevasel ajal varastati Tartus Ringtee tänava kaubanduskeskuses telefon Sony Xperia acro S. Kahju on 400 eurot.

Viljandimaa

Vargus
1. veebruaril päevasel ajal varastati Viljandis Riia mnt asutuse garderoobis jope taskust mobiiltelefon Samsung S 523. Kahju on 150 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 4.–5. veebruar varastati Tapa vallas Lehtse külas soojakust kolm diislipuhurit ning käsitööriistu. Kahju on 2000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
4. veebruaril varastati Narvas Tiimanni tänaval maja korterist sülearvuti. Kahju on 369 eurot.

Ajavahemikul 4.–5. veebruar varastati Kohtla-Nõmmel Kooli tänaval kauplusest sülearvuti ning 230 eurot. Kahju on 1030 eurot.

Ööl vastu 5. veebruari varastati Iisaku alevikus Kasevälja tänavale pargitud veoautost Scania 200 diislikütust ning aku. Esialgne kahju on 1000 eurot.

5. veebruaril varastati Narvas Tallinna maanteel kauplusest üheksa žiletitera. Kahju on 71 eurot. Sündmuskohal peeti kinni 34-aastane mees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments