Lääne Elu paberleht 5. veebruaril

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Mullu ehitatud Virtsu muinaslinnuse jääst koopia oli originaalist seitse korda väiksem, aga siiski 5 meetrit lai ja 2,5 meetrit kõrge. Foto: Peeter Vissak
Virtsu muinaslinnuse jääst koopia on originaalist seitse korda väiksem, aga siiski 5 meetrit lai ja 2,5 meetrit kõrge. Foto: Peeter Vissak

• Esmaspäeval Linnamäele ühinemist arutama kogunenud kaheksa omavalitsuse esindajad näitasid üles soovi minna ühinemisele kõik koos ja püüda sellega sügisesteks valimisteks ühele poole saada. Lahtine on asi vaid Haapsaluga, sest linnal on volitused pidada läbirääkimisi praegu vaid Ridalaga.

Lugu saab lugeda siit.

• Ühinemisläbirääkimistel peaksid olema kõik omavalitsused võrdsed, unustada tuleb isiklikud ja parteide ambitsioonid, kirjutab riigikogulane Neeme Suur Läänemaa ühinemislaine teemal arutledes.

• Noarootsi vald võttis vastu selle aasta eelarve. Kui vallal oli niigi väike võlakoormus, siis sel aastal saab vald päris  priiks.

• Mis haigusi põdesid läänlased mullu?

• Virtsulased hakkasid merejääst linnust ehitama.

• Mida õpetaja võib ja mida ta ei või? Haridusministeeriumi pressiesindaja Asso Ladva vastab Lääne Elu küsimusele, mida õpetaja võib  õpilase korralekutsumiseks teha ja mida mitte.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments