Otsitakse näitlejaid filmi “Rehepapp”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Filmis osalemiseks võivad kandideerida kõik, kes tunnevad, et nende näojoontes on säilinud ehedat talupoeglikkust või iidset rohmakuse võlu. Foto: Film "Rehepapp" Facebookis
Filmis osalemiseks võivad kandideerida kõik, kes tunnevad, et nende näojoontes on säilinud ehedat talupoeglikkust või iidset rohmakuse võlu. Foto: Film "Rehepapp" Facebookis

Veebruaris algab osatäitjate valimine mängufilmi “Rehepapp”. Filmi tegijate eesmärk on kasutada nägusid rahva hulgast läbisegi professionaalsete näitlejatega.

Seega võivad end filmi näitlejaks pakkuda olenemata soost ja vanusest kõik, kes tunnevad, et nende näojoontes on säilinud ehedat talupoeglikkust või iidset rohmakuse võlu.

“Rehepapi” võtteid plaanib režissöör Rainer Sarnet alustada sügisel. Andrus Kivirähu menuromaanil põhinev linateos saab olema fantaasiafilm, vaimukas segu maagiast, mustast huumorist ja romantilisest armastusloost.

2014. aasta sügisel valmiva filmi tegevus toimub paganlikus Eesti külas, kus liiguvad ringi libahundid, katk ja vaimud. Külainimeste peamiseks mureks on elada üle külm ja pime talv. Selle jaoks pole miski tabu. Varastatakse üksteise, saksa mõisnike, vaimude, kuradi ja Kristuse tagant. Et endal hinge sees hoida, antakse hing kratile, puust ja rauast olendile, kes aitab peremehel rohkem varastada. Varastamine on muutunud ainsaks tegevuseks, kinnisideeks ja külainimesed ise hingetuteks olenditeks, kes meenutavad üha rohkem kratte.

Filmis osalemiseks tuleks enda foto ja andmed saata aadressile info@too.ee.

Läbi portaali Hooandja on võimalik anda ka oma panus filmi tootmisse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader
10 aastat tagasi

I appreciate you sharing this blog.Thanks Again. Fantastic.

wall mounted racks
10 aastat tagasi

Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Really thank you! Much obliged.

best medical insurance
10 aastat tagasi

Thank you ever so for you article.Thanks Again. Really Great.

make money online
10 aastat tagasi

I really liked your blog.Thanks Again. Fantastic.