0

Väinamere laevaliinidel läheb sõit kallimaks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

1. veebruarist hakkavad Kuivastu–Virtsu, Heltermaa–Rohuküla ja Triigi–Sõru liinidel kehtima uued piletihinnad.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul puudutab hinnatõus nii reisijaid kui ka sõidukeid. „Olenevalt liinist ja piletiliigist tõusevad piletihinnad reisija jaoks 0,18–0,44 eurot ning sõiduauto kohta 0,5–1,13 euro võrra,“ ütles Treiel.

Kuivastu–Virtsu liinil on reisijapileti uus hind 2,60 eurot senise 2,24 asemel, reisija sooduspileti hind tõuseb 0,18 eurosenti ning maksab 1. veebruarist senise 1,12 asemel 1,30 eurot. Sõiduauto pilet hind tõuseb tavareisija ja saareelaniku jaoks vastavalt seniselt 6,39 eurolt 7,40 eurole ja 3,20 eurolt 3,70 eurole. Samalaadne hinnamuutus on Triigi–Sõru liinil.

Rohuküla–Heltermaa liini uus reisijapilet hakkab senise 2,56 asemel maksma 3 eurot, sooduspileti hinnamuutus on vastavalt 1,28 eurolt 1,5 eurole. Sõidukijuhid peavad veebruarist senise 7,67 euro asemel Rohuküla–Heltermaa liinil arvestama uue piletihinnaga 8,80 eurot, saareelanike jaoks tõuseb hind 3,83 eurolt 4,40 eurole.

Täpsem info hinnamuudatuste kohta: .

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz