Ege Paju: Iloni Imedemaa külastajate arv kasvab

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Iloni Imedemaa juhataja kohusetäitja Ege Paju sõnul nähakse palju vaeva, et lapsed tunneksid end majas nii hästi kui vähegi võimalik. Foto: Arvo Tarmula
Iloni Imedemaa juhataja kohusetäitja Ege Paju sõnul nähakse palju vaeva, et lapsed tunneksid end majas nii hästi kui vähegi võimalik. Foto: Arvo Tarmula

Reedel Eesti Päevalehes ilmunud intervjuus heitis kunstnik Ilon Wikland talle pühendatud Iloni Imedemaale ette, et muuseum pole lastepärane ega kuigi külalislahke. Ka leidis Wikland, et Imedemaa peaks olema kergemini leitav ja paremini reklaamitud.

Iloni Imedemaa juhataja kohusetäitja Ege Paju kinnitusel seda kõike juba tehaksegi, kirjutab tänane Eesti Päevaleht.

Muuseumis on Paju sõnul iga päev kohal kaks tegevusjuhendajat, kes korraldavad töötube ja mänge. Veel näidatakse muuseumis filme ning tuuakse esinema väiketeatreid lastelavastuste ja tantsuetendustega. Eraldi programm on koolivaheaegadel, uus programm pannakse kokku igaks talve- ja suvehooajaks.

Paju kinnitas, et muuseumis toimuvast on räägitud ka Rootsis elava Wiklandiga, kuid seda on telefoni või meili teel väga raske edasi anda.

Imedemaa külastajate arv kasvab: kui 2011. aasta detsembris käis muuseumis 670 inimest, siis möödunud detsembris juba üle 1100 inimese.

Paju kinnitas, et muuseumile tehakse piisavalt reklaami. “Seda probleemi küll ei ole, et meid üles ei leia,” ütles juhataja kohusetäitja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments