Ridala mälumängusarja neljanda vooru võitis Vilkla

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ridala valla mälumängusarja neljanda vooru võitis reede õhtul Vilkla võistkond, kes  on varem olnud päris headel kohtadel, kuid kes ei olnud vooruvõitjaks veel tulnud.

Vilkla võistkonnas mängisid Jüri Serman, Ants Ladva ja Andres Kert.

Kahe lisaküsimuse järel selgusid 2. ja 3. koha saajad. Teiseks jäi mängu liider Uuemõisa koosseisus Kersti Brant, Toivo Tomingas, Hannes Loss. Kolmas oli Panga võistkond koosseisus Silvi ja Taivo Kurisman ning Raivo Tõnissoo.

Nelja vooru kokkuvõttes juhib mängu Uuemõisa, kel on 68,5 punkti. Teine on Panga 67,5 ja kolmas Originaal 60 punktiga. Kolmanda vooru mängus osales 15 võistkonda, üldse on sel hooajal võistkondi 16.

Küsimused koostas Jaak Sünt, kes küsis näiteks, kuidas delfiinid magavad (üks silm kinni, teine lahti), mida tähendab rootsikeelsest sõnast gatlop eesti keelde tulnud kadalipp (tänavajooks) või milliste Euroopa riikide vahel on pikim piir (Rootsi-Norra, 2542 km).

Järgmise vooru mäng mängitakse 15. veebruaril kl 19.30 Ridala koolimajas. Siis on lubanud küsimused koostada Hannes Loss.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments