Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 82 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 49 varavastast kuritegu, neist 45 vargust (3 eluruumidest, 9 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist.

Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest.

Tabati 9 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 7 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Väärtegusid registreeriti 306.

Piirilt saadeti tagasi 5 välismaalast, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
15. jaanuaril varastati Haapsalus Niine tänaval maja ees jope taskust telefon, rahakott isiklike dokumentidega ja erinevaid esemeid. Kahju on 239 eurot.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
17. jaanuaril kella 00.15 paiku löödi Väätsa vallas Väätsal Paide teel korteris 35-aastast meest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine
16. jaanuaril kella 19.40 paiku teatati politseile, et Kärberi tänava toitlustusasutuses tungiti kallale töötajale. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 26-aastane mees.

Kehalised väärkohtlemised
16. jaanuaril kella 17.30 ajal sai politsei teate, et Virbi tänava korteris tungiti tüli käigus kallale 60aastasele mehele.

16. jaanuaril kella 23.30 paiku teatati politseile, et Virbi tänaval maja ees tungiti tüli käigus kallale 24-aastasele naisele. Politsei toimetas kahtlustatavana jaoskonda 33-aastase mehe.

Vargus
Ööl vastu 16. jaanuarit varastati Kadaka tee ettevõttest tööriistu ja riideid. Kahju kokku 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
Ajavahemikul 14.–16. jaanuar murti Saare vallas Kääpa külas sisse angaari ja varastati 600 l diislikütust, generaator, tööriistu ja veoauto velgesid.

Tartumaa

Vargus
Ööl vastu 16. jaanuari varastati Tartus Kesk ja Tähe tänava vahel olevast parklast helehalli värvi kaubik VW Caravelle registrimärgiga 997 BGZ. Kahju on 2340 eurot.

Valgamaa

Vargus
16. jaanuaril varastati Valgas Kuperjanovi tänaval asuvast riietusruumist mobiiltelefon Sony Ericsson Xperia. Kahju on 287 eurot.

Viljandimaa

Vargus
14. jaanuaril teatati, et nädalavahetusel varastati Viiratsis Iva teel alajaamast vaske.

Kauplusesse sissemurdmise katse
15. jaanuaril kell 23.50 teatati politseile, et kaks meest püüavad avada Viljandis Vaksali tänaval asuva kaupluse ust. Politseipatrull pidas sündmuskohal kinni kaks meest ja toimetas nad politseijaoskonda.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused
15. jaanuaril kell 17.30 varastati Narvas Tallinna maanteel kaupluses naiselt iPhone 4S. Kahju on 912 eurot.

15. jaanuaril varastati Narvas Savi tänaval eramaja garaažist tööriistu. Kahju on 717 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments