0

Lihula vald üllitas Olev Mihkelmaa fotodega postkaardikomplekti

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihula vald tellis fotograaf Olev Mihkelmaalt 15 postkaardist koosneva komplekti valla olulistest paikadest.

“Lihula peatänav, Suitsu kalurionnid, Näärikivid,” loetles fotograaf objekte, mis komplekti kaartidele püütud.

Olev Mihkelmaa ütles, et fotode hulgast valikut teha ei olnud raske, pildid valis ta välja koostöös vallaga. “Osa fotosid oli mul juba olemas, kuna elan ise Lihulas, osa pildistasin spetsiaalselt postkaartide jaoks,” ütles Mihkelmaa.

Iga kaardi tagaküljele kirjutas Mihkelmaa mõne lause pildistatud paiga või emotsiooni kohta, mis tal selle kohaga tekkis.

Lihula valla haridus- ja kultuurinõunik Kersti Ajaots ütles, et vallavalitsus on varem üllitanud kalendri, kaardikomplekt telliti esimest korda. Kaardid on tema sõnul mõeldud peamiselt kinkimiseks, kuid huvilised saavad peagi postkaarte ka osta vallamajast ja kultuurikeskusest ning suvel muuseumist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz