0

Väinamere reisiliine torm ei mõjuta

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Väinamere Liinide teatel toimib liiklus nii Kuivastu–Virtsu, Heltermaa–Rohuküla kui ka Triigi–Sõru parvlaevaliinidel graafikujärgselt.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin märkis, et Väinamerel on ilmastikuolud talvised, ent rahulikud ning liiklus toimib sujuvalt.

“Lumetuisust, mis osas Eestimaa paikades möllab, ei ole siin suurt märki,” ütles Hiiuväin. “Hommikul kella 8 paiku oli veidi raskem, pärast seda tormi serv möödus. Praegu on väike sõbralik tuisk, aga mitte eriti tugev. Laevad kenasti sõidavad ja liiklus on igati graafikus.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz