"Keskpäevatund" kutsus politseijuhte üles Lihula probleemile lahendust leidma

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Raadio Kuku saate “Keskpäevatund” saatejuht Priit Hõbemägi leidis, et alandav ja lausa valus on kuulata politseijuhtide juttu sellest, kuidas nad muudkui optimeerivad, aga samal ajal pole Lihulas ainsatki politseinikku.

“Asi on selles, et Eesti Vabariik jätab ühe oma linna ilma politseinikuta. Ja me kuuleme päevast päeva politseijuhtidelt, kuidas nad optimeerivad ja nii edasi. See on nii rumal ja alandav, et valus on seda kuulata,” ütles Hõbemägi.

Ka teine saatejuht Ainar Ruussaar leidis, et tehnoloogia võib areneda ja optimeerida võib lõpmatuseni, aga üks konstaabel peab ikka ühes inimasulas olemas olema.

“Sellest on olnud palju juttu ja kõrged ametnikud räägivad, et seal on nii pisike palk ja selle raha eest keegi sinna tööle ei tule. Ma ütlen nüüd siia mikrofoni: kuulge, lahendage see küsimus! See on teie väljakutse! Ärge rääkige rumalat juttu, et palk on 600 eurot, lahendage see küsimus ära!» kutsus Hõbemägi politseijuhte üles Lihula probleemile lahendust leidma.

Pikema kokkuvõtte leiab siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments