0

Liiklusolud muutuvad täna õhtust keeruliseks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Temperatuur langeb ning saju, teele tekkiva jäite ja halva nähtavuse tõttu muutuvad liiklusolud alates täna õhtust keeruliseks.

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi andmetel muutub täna õhtul ja öösel tihe vihmasadu lörtsiks ning mõnel pool ka lumeks. Õhutemperatuur langeb 0 °C ümbrusse ning teedel on jäiteoht. Lisaks tugevneb tuul – ida- ja kirdetuul 8–13 meetrini sekundis, rannikul puhanguti 15–18 m/s. Öösel on sadu kohati tugev ja esineb udu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz