Liiklusolud muutuvad täna õhtust keeruliseks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Temperatuur langeb ning saju, teele tekkiva jäite ja halva nähtavuse tõttu muutuvad liiklusolud alates täna õhtust keeruliseks.

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi andmetel muutub täna õhtul ja öösel tihe vihmasadu lörtsiks ning mõnel pool ka lumeks. Õhutemperatuur langeb 0 °C ümbrusse ning teedel on jäiteoht. Lisaks tugevneb tuul – ida- ja kirdetuul 8–13 meetrini sekundis, rannikul puhanguti 15–18 m/s. Öösel on sadu kohati tugev ja esineb udu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments