0

Taifuun lükkas Kanepi mängu edasi

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi pidi täna pärast mitmekuust pausi jälle mängima profitennise turniiril, aga Koreas valitsev ilm rikkus tagasituleku.

“Nii nagu nagu arvata oli, siis täna Kaia võistlustules ei olnud, kuna Seoulis möllas taifuun,” on kirjas Kanepi facebooki leheküljel. “Kaia ja tema vastase Han Sung-Hee vaheline mäng peetakse teisipäeval peaväljakul päeva 2. mänguna. 1. mäng algab kell 11 (kell 5 varahommikul Eesti aja järgi).”

Korea Open on 500 000 dollari suuruse auhinnafondiga WTA tenniseturniir.

Kanepi avaringi vastane on maailma edetabelis 260. kohal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz