0

Taebla jalgpalliklubi alistas PSK Alexela 3 : 2

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti jalgpalli meistrivõistluste IV liiga Lääne tsooni 14. vooru mäng Taebla JK ja Paldiski klubi PSK Alexela vahel lõppes 3 : 2 läänlaste võiduga.

Mäng algas mõlemapoolse survega, siiski oli esimesel poolajal üritavam pool Paldiski.

Esimesel poolajal tegi Taebla väravas häid tõrjeid Ken Sinkevicius. Poolaja keskel magas Taebla kaitse maha vastaste ründajale antud söödu, mida too ei jätnud kasutamata. Kümme minutit hiljem viigistas ilusast kauglöögist Taebla ründaja Anari Mesi.
Poolaeg lõppeski viigiga.

Teisel poolajal oli üritavam pool Taebla. See kandis ka vilja – algul oli täpne Anari Mesi, kümme minutit hiljem skooris Taago Kruuspan seisuks 3 : 1. Kümmekond minutit enne mängu lõppu lõi Paldiski ühe värava tagasi, Taebla pidas vastu ja sai väärtusliku võidu.

Taebla eest mängisid: Ken Sinkevicius, Taago Kruuspan, Targo Kruuspan, Tarvi Kruuspan, Günther Koppel, Martin Koppel, Kristo Lepmets, Kert Lillemets, Anari Mesi, Marek Korpe, Renno Silde. Vahetusest sekkusid Maarjo Bauman, Karol Tšarnetski, Andi Vallik, Silver Hinno.

Liigatabelis paikneb Taebla JK nüüd 21 punktiga 5. real. Juhib Maccabi 38 punktiga. Teine on 34 punkti kogunud Läänemaa JK ja neljas 26 punkti kogunud Lihula JK.

Andre Voit

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz