Läänemaa petangimängijad võitsid Eesti karikavõistlustel teise koha

Kylaline

info@le.ee

dfsdf

 

Läänemaa petangimängijad tõid koju hõbedakoha.

21. ja 22. juulil selgus Jõhvis Eesti tugevaim petangiklubi, kellel on järgmisel aastal õigus esindada Eestit EuroCupil, läänlased pidid leppima teise kohaga.

Läänemaa petangiklubi Wicia esindusmeeskonnale pakkusid konkurentsi Tallinna, Kohtla-Järve, Jõhvi ja Mäetaguse sportlased.

Võistkondades pidi olema vähemalt kuus mängijat, kellest vähemalt üks naine. Läänemaad esindasid kapten Silver Kingissepp, Mare Kingissepp, Egert Kingissepp, Kaspar Sein, Aivar Sein ja Märt Lindsalu.

Iga vastasega mängiti kaks vooru ehk viis mängu. Esimeses voorus osalesid kolme- ja teises kaheliikmelised võistkonnad.

Läänemaa sportlased võitsid esimese päeva põhiturniiri ning pääsesid otse teise päeva kuldfinaali, kus tuli tunnistada Kohtla-Järve petangimängijate paremust.

Juba sellel nädalavahetusel, 4. augustil korraldab Läänemaa petangiklubi esmakordselt Valge Daami turniiri, kus osalevad nii kohalikud kui ka Eesti paremikku kuuluvad mängijad – kokku 16 kolmeliikmelist võistkonda. Turniir algab Haapsalu piiskopilinnuse lossiõues laupäeval kell 10 hommikul ning kestab õhtul kella kuueni.

Marina Vallik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments