Selgusid Läänemaa petangimeistrid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Naiste üksikmängu esikolmik Katrin Tiido, Helle Siidla ja Mare Kingissepp. Foto: erakogu
Naiste üksikmängu esikolmik Katrin Tiido, Helle Siidla ja Mare Kingissepp. Foto: erakogu

Lõppenud suvel peeti kolmed Läänemaa meistrivõistlused petangis.

Esimesena selgitasid parimad välja segaduod, kus tingimuseks oli, et vähemalt üks võistkonnaliige on naine. Osales 8 võistkonda kahes alagrupis. Alagruppide kaks paremat võistkonda mängisid kohtadele 1–4, ülejäänud kohtadele 5–8.

Meistritiitli võitles välja segaduo Kaspar Sein/Katrin Tiido, teisele kohale jõudis duo Tiit Palk/Helle Siidla ja kolmanda koha saavutas duo Aivar Sein/Maive Sein.

Järgmisena peeti petangivõistlus singlis ehk üksikmängus, millest võttis osa 16 võistlejat neljas alagrupis. Alagruppide kaks parimat mängisid edasi kaheksale esimesele kohale. Meeste arvestuses võitis Läänemaa meistritiitli Egert Kingissepp, teine koht läks Silver Kingissepale, kolmanda koha saavutas Kaspar Sein.

Naiste arvestuses võitis meistritiitli Katrin Tiido, teise koha võitles välja Helle Siidla ning kolmandale kohale tuli Mare Kingissepp.

1. septembril peeti petangivõistlus “tulistamises”. Osales 15 võistlejat, meestele ja naistele oli eraldi arvestus. Võistlused toimusid rahvusvaheliste reeglite järgi, kus kõigepealt toimus eelvoor ja edasi karikasüsteem.

Läänemaa meistritiitli võitis meestest Aivar Sein ja naistest Mare Kingissepp. Hõdemedalitele võitlesid end meestest Silver Kingissepp ja naistest Katrin Tiido, pronksmedalid said Uku Kollom ja Maret Arike.

Maive Sein

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Camila
10 aastat tagasi

Vene passi vf5f5rape4rane nimekuju ei tee eesti keeels Jurit veel Yuryks. Passi absurdsus. Kas kirjutame nfcfcd ka Yury Gagarin? Arvan, et ei – kui jutt ke4ib eestikeelsest tekstist. rongoort235 __________________________Tervist kf5igile! No ei tea midagi veel. Asi on nii ja naa.Alustada tuleks siin sellest, et Jfcri Gagarinil polnud Venemaa passi. 🙂 Tema oli Nf5ukogude Liidu kodanik. Nf5ukogude bfcrokraatias vf5isid olla asjad veelgi naljakamad. Te4nase pe4eva kohta nii palju, et Eesti passis kirjutatakse nimed le4htuvalt eesti keele transkriptsioonist, kuid Venemaa passis kirjutatakse nimed le4htuvalt inglise keele transkriptsioonist, seega nimi Юрий ei saa seal olla mitte kuidagi moodi Jfcri. dcldlaastus jah, saab… Loe rohkem »

complete currency trader
10 aastat tagasi

Awesome blog.Really thank you! Much obliged.

pre walkers
10 aastat tagasi

Thanks for the blog article.Thanks Again. Great.

make money online
10 aastat tagasi

This is one awesome article.Thanks Again. Awesome.