Läänlased võitsid petangi sisemeistrivõistlustelt mitu medalit

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa WICIA klubi petangimängijad võitsid möödunud laupäeval Eesti sisemeistrivõistlustel  Kohtla-Järve Vanalinna petangihallis mitu medalit. Võistlused olid segatriodele, kus kolmikvõistkonnas peab kindlasti vähemalt üks liige olema vastassoost, kirjutab portaalis laanesport.ee Maive Sein.

Pikk ja pingeline võistluspäev kulmineerus Läänemaa petangimängijatele hõbe- ja pronksmedalitega. Esikoha võitles välja Tallinna/Kohtla-Järve segavõistkond, kuid hõbedale tulid läänlased Mare ja Silver Kingissepp koos kohtlajärvelase Ivar Viljastega.

Pronksmedaliheitluse võitis ainult WICIA klubi petankeritest koosnev võistkond: Egert Kingissepp, Marina Vallik ja Katrin Tiido. Läänemaale tuli ka tubli viies koht – Maive, Aivar ja Kaspar Sein.

6. ja 7. aprillil on Tallinnas Kalevi petangihallis viimased talvehooaja sisevõistlused.  Siis jagatakse meitritiitleid tavalises triomängus ja on karikaetapp duos.

Juba kuu aja pärast, mai alguses, suunduvad petankerid õue ja algab pikk ning võistlusrohke suvehooaeg.

Sel suvel on haapsallastel võimalus paljudel võitlustel ise oma silm peal hoida, sest siin peetakse petangivõistlus linnade mängude ajal, samuti Eesti maaspordiliidu Jõud meistrivõistlused, võistlused veteranidele, traditsiooniline Valge Daami turniir, Eesti Petanque Klubide Liidu poolt korraldatavad Eesti meistrivõistlused ja reitinguvõistlused ning MM/EM katsevõistlused.

Võistlusi jagub nii lossihoovi,  promenaadile kui ka Uus-Kalda spordi ja puhkekülla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments