0

Maadleja Milva tuli kadettide EMil kümnendaks

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaks Läänemaa Kreeka-Rooma maadlejat käisid kuni 17aastaste Euroopa meistrivõistlustel, kus Reimo Milva tuli oma kaalukategoorias 10. kohale.

Uuemõisa noormees Reimo Milva maadles kuni 85 kg kaalukategoorias. Avaringis oli ta vaba, teises ringis sai võidu, kolmandas kaotas Poola sportlasele, kes lõpuks võitis hõbemedali. „Väga tasavägine matš oli,” ütles Milva treener, Haapsalu maadlusklubi Dünamo eestvedaja Aap Uspenski. „Reimol jäi jõust ja kogemustest võib–olla puudu.”

Lohutusringis kaotas Reimo Milva Ukraina noorele maadlejale. „Ukrainlast oleks pidanud võitma. Reimop oli tast üle, aga komistas,” kommenteeris Uspenski.

Haapsallane Lauri Leier sai kadettide EMil pidada vaid ühe matši, kaotades kuni 63 kg kategoorias avaringis Soome sportlasele. „Kaotas küll, aga oli ka võrdne matš. Lauri maadles ilusti,” ütles Uspenski. „Tema pluss oli juba see, et ta jõudis nii palju alla võtta, et ennast kaalu saada.”

Mõlema poisi jaoks oli tänavune EM eelkõige kogemuste saamiseks, ütles Aap Uspenski. Tuleval aastal võistlevad nii Milva kui ka Leier endiselt kadettide vanuseklassis ja saavad loodetavasti uue võimaluse rahvusvahelistel tiitlivõistlustel Eestit esindada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz