1

Linnuse vibutiirus saavad lapsed tasuta harjutada

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sel aastal saavad lapsed kord nädalas Haapsalu piiskopilinnuse vibutiirus tasuta vibulaskmist harjutada.

Tasuta vibulaskmise võimalus on lastele igal esmaspäeval kl 10-12.

Vibutiir asub sel aastal linnuseõuel Valge daami akna all käsitöökoja kõrval.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Yuuya
Yuuya

Recommendations would be made and accepted that were to the bienfet of those giving the tips, not those acting on them. Childers for the first time and before having her drain apparatus removed, Nancy ended up once again in the hospital [Florida Hospital Orlando South] for another week.. Surprised it’s not Obama or Trayvon.

wpDiscuz