0

Pärnu kriminaaltalitus otsib diislivaraste ohvreid

Kylaline

info@le.ee

Lääne prefektuuri Pärnu kriminaaltalitus otsib inimesi, kellelt viimasel ajal on varastatud diislikütust. Suure tõenäosusega võib tegemist olla kahjukannatajaga Häädemeeste piirkonnas, kuid välistatud ei ole ka Pärnu või kaugem piirkond.

Pärnumaal on viimasel kahel ööl tabatud kaks Läti numbrimärkidega sõidukit ning nendes olnud viis meest võivad olla seotud viimasel ajal toimunud vargustega. Täna öösel tabatud lätlaste saagiks oli seni teadmata kohast varastatud diislikütus.

Politsei palub jätkuvalt inimestelt tähelepanelikkust ning kohe politseid teavitada, kui näete kuskil kahtlaselt tegutsevaid inimesi. Eelkõige on palve, kui näete kahtlust äratavaid Läti numbrimärke kandvaid sõidukeid. Hetkel on kahe sõiduki ja viie inimese tabamisega seotud sündmuste asjaolud selgitamisel ning rohkemat infot anda ei ole võimalik.

Seniks aga palub politsei kiirelt teada anda neil inimestel, kel on lähiajal varastatud diislikütust telefonidel 444 6673 või 110.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz