Disainitudengite loomingut näeb homsest kuursaalis

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu kolledži disainitudengid sätivad homme hommikul kuursaalis üles näituse oma talvel ja kevadel valminud töödest.

Näitusele tuuakse valik toolidest ja uudses tehnoloogias õhukesest vineerist valmistatud valgustid. Haapsalu kolledži käsitöötehnoloogiate– ja disaini õppekava juhi Arvo Pärensoni sõnul on tudengid omavalmistatud toole varem näidanud Rannarootsi keskuses, valgustid on aga rahva ees esimest korda.

Lisaks esemetele on näitusel plakatid tudengite välja töötatud betoonist linnaelementidega. „Need on betoonist istmed, lillealused, jalgrattahoidjad jms,” selgitas Pärenson. Ta lisas, et linnaelementide mudelid on teostamisel.

Pärensoni sõnul töötati linnaelemendid välja äsjalõppenud projekti raames, kus tudengid tegid koostööd firmaga Kiili betoon. Projekti rahastas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

Õppekava juht ütles, et disainitudengite looming jääb kuursaali vähemalt nädalaks, võib-olla kauemakski.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments