Margus Luik tõusis 20 km käimises Eesti kõigi aegade seitsmendaks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Pühapäeval korraldas Läänemaa kergejõustikuklubi Paralepas lahtised meistrivõistlused kiirkäimises.

Meeste 20 km-s distantsil võidutses Lauri Lelumees ajaga 1.28.48, mis jäi tema isiklikule, sealsamas kolm aastat tagasi püstitatud rekordile alla 5 sekundit. Teisena lõpetanud Margus Luik püstitas isikliku rekordi ajaga 1:29.00, parandades eelmisest 37 sekundit. Margus Luik tõusis selle tulemusega Eesti kõigi aegade edetabelis koha võrra ehk seitsmendaks.

Naiste 10 km distantsil oli võidukas Anneli Aru ajaga 1:06.19, mis on Eestis hooaja II tulemus.

Tuleval pühapäeval korraldab Läänemaa Kergejõustikuklubi lahtised võistlused 3000 m takistusjooksus, vasaraheites, odaviskes ja kõrgushüppes nii täiskasvanutele kui ka noortele. Noorte puhul on ühine võistlusklass lõpetades 1993. aasta sünniaastaga.

Lubanud on tulla mitmed Eesti paremad kergejõustiklased, kel Londonisse asja pole. Samuti on kohal kogu klubi paremik. Eriti tugev saab olema konkurents vasaraheites, kus näeme Eesti paremikku.

Endel Susi

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments