Haapsalu noored purjetajad võistlesid EMil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Itaalias Lignano Sabbiadoros peetud purjetamise noorteklassi Optimist Euroopa meistrivõistlustel sai läänlastest Kristina Erisalu 90. ja Uku Kuusmaa 140. koha.

Kokku peeti regati kestel nii poistele kui tüdrukutele üheksa võistlussõitu. 158 poisi seas näitas Eesti koondislastest kõige paremat minekut Pärnu jahtklubi eest purjetav Keith Luur, kes oli regati kokkuvõttes 77. Markus Lilienthal (Rein Ottosoni purjespordikool) tuli 87ndaks, Martin Õunap (Saaremaa merispordi selts) 112ndaks ning Uku Kuusmaa (Haapsalu purjespordikool) 140ndaks, teatas Eesti jahtklubide liidu peasekretär Ott Kallas.

Tüdrukute hulgas on Kristina Erisalu (Haapsalu purjespordikool) EMi tulemuseks 106 neiu konkurentsis 90. koht.

Värske poiste Euroopa meister on hollandlane Stijn Paardekooper. Tüdrukutest läks regati esikoht Fathin Rasyiqin Bte Mohd Firdausile Singapurist, Euroopa meister on aga sloveenlanna Mara Turin itaallannade Francesca Bergamo ja Giulia Sarti ees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments