1

Homme avatakse Haapsalus heategevuslik tervisejooksurada

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Homme, neljapäeval kell 16 avatakse Haapsalus raudteejaama taga heategevuslik jooksurada. Hope Relay nimelise raja avamisel osalevad ja esimesed kilomeetrid läbivad Haapsalu linnapea Urmas Sukles, tervisesportlane Kertu Jukkum ja olümpiatõrviku kandmisel osaleja ning Eesti suurimate rahvaspordiürituste korraldaja Renna Järvalt. Avaürituse käigus saavad kõik soovijad läbida 3 km distantsi kas joostes, käies, rulluisutades või rattaga sõites ning toetada nii SOS Lasteküla.

Samsung on loonud Hope Relay rakenduse, mille kõik tervisesportlased saavad telefoni laadida. Jooksma, kõndima, rulluisutama või jalgrattaga sõitma minnes tuleb rakendus sisse lülitada ja iga kolme läbitud kilomeetri pealt teenitakse 1 euro SOS Lasteküla toetuseks. Rakendus salvestab päevas kuni 42 km pikkuse distantsi, mis on läbitud kiirusega kuni 40 km/h.
Hope Relay rakenduse saab tasuta alla laadida Samsungi Appsist, Google’i Playst ja App Store’ist.

Rahvusvaheline heategevusaktsioon toimub kokku 19 riigis, sh Suurbritannias, Vietnamis, Hiinas, Brasiilias, Lätis ja Leedus, Itaalias ning Prantsusmaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
miks
miks

evelin ei tule?

wpDiscuz