Eesti firma maksab mittesuitsetajatele kõrgemat palka

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Rahvusvaheliselt edukas Viljandi firma Cleveron hoolib oma töötajatest lausa sedavõrd, et maksab mittesuitsetajatest töötajatele kõrgemat palka. Firmas on üle 100 töötaja, kirjutab portaal Geenius.

Firma turundusjuhi sõnul on neil kasutusel ka lähenemine, mille kohaselt ei tohi puhkusel olevat töötajat tööasjus tülitada. Lisaks pakutakse lisapuhkuse võimalust ning sporditoetust.

Clveroni turundusjuhi Edith Väli tõi Geeniusele antud kommentaaris välja, et firma väärtustab töötajate vaimset ja füüsilist tervist ja selle tõestuseks tõi ta näiteks kevadel toimunud tervisenädala, kus pöörati lisaks vaimsele ja füüsilisele tervisele tähelepanu ka toitumisele.

Igakuise 40-eurose sporditoetuse kõrval maksab Cleveron Väli kinnitusel kõigile mittesuitsetajatest töötajatele 40 euro suurust tervisetoetust.

Loe pikemalt Geeniusest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments