Tuksi korvpallilaagrit külastasid Eesti korvpalliässad

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tuksi korvpallilaagris osalejad. Foto Erakogu

Jaanilaupäeval alanud kuni 12aastaste laste Tuksi Kossulaagris käisid külas Eesti koondislased Rain Veideman ja Sten-Timmu Sokk.

Korvpallikuulsuste saabumist hoiti viimase hetkeni saladuses, teatas laagri juhataja Meelis Raiend.

“Vahetult enne sõuprogrammi algust anti lastele teada, et pallivõlurid on kohal, kuid laagri territooriumile ära eksinud. Nii anti minikorvpalluritele ülesanne koondislased üles otsida. Kiiremad leidsid Rain Veidemani pimedast puukuurist ja Sten-Timmu Soku korvpallibussist,” kirjeldas ta.

Koos Veidemani ja Sokuga peeti NBA nimelise korvpalliturniiri All-Star kohtumine. Kahe konverentsi võistkondade parimatest mängijatest koostati koondised. Rain Veideman liitus lääne- ja Sten-Timmu Sokk idakonverentsi meeskonnaga.

Vaatemängulise ja tasavägise kohtumise võitis tulemusega 29:24 läänekonverentsi koondis.

Läänekonverentsi võistkond: Valerie Prede ja Markus Ilver (Thunder), Victoria Ida Vähi ja Joosep Mägi (Suns), Kadi Kals ja Leemet Loik (Lakers), Berit Annabel Loomägi ja Gregor Rikberg (Spurs), treener Alo Kivimäe (Spurs).

Idakonverentsi võistkond: Janne Pulk ja Ranel Ülper (Bulls), Tatjana Drozdova ja Claid-Alexander Saaremets (Heat), Anna Gret Asi ja Kristo Veber (Celtics), Maarja-Liisa Nõmmik ja Mikk Tali (Pacers), treener Kaarel Loigu (Heat).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments