Ants Varblane asub juhtima metsaseltsi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Metsaomanike esindusorganisatsiooni Eesti Erametsaliit tegevjuhina töötav läänlane Ants Varblane asub alates 1. septembrist juhtima Eesti Metsaseltsi.

„Metsandussektor tervikuna peab ühiskonna silmis omandama sellise tähenduse, mis tal ka tegelikult on majanduse, keskkonna, sotsiaal- ja kultuurivaldkonnas,“ sõnastas Ants Varblane oma peamise sihi metsandusorganisatsioone ühendava seltsi tegevjuhina. „Selle eesmärgini jõudmiseks on oluline kõigi metsandusorganisatsioonide ja eri põlvkondade tõhus ning järjepidev koostöö,“ lisas ta.

MTÜ Eesti Metsaselts ühendab metsandusorganisatsioone, kellel on ühised aated Eesti metsanduse arendamisel ning metsa kasutamisel ja kaitsel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
11 aastat tagasi

Huvitav,kas see on sama varblane,kes elas kunagi Vormsil ja oma tubli arstist naise ning pere palju noorema tibi vastu vahetas ??