Erkki Otsman kehastub kuursaalis Piafiks ja Dietrichiks

Madiken

madiken@le.ee

Tuleval reedel esitab Erkki Otsman kuursaalis diivade Edith Piafi ja Marlene Dietrichi laule. Kuulaja viiakse 20. sajandi keskpaiga Pariisi tänavanurgale ja Berliini kabareesse.

“See kava on show – vastavate kostüümidega,” sõnas Otsman. Laulja on ise prantsuse ja saksa keelt õppinud ja laulab diivade laule originaalkeeltes.

“Olen juba aastaid kuursaalis esinenud, on sellest head mälestused,” ütles Otsman. “Kava sobib ka loomulikult sellesse atmosfääri.”

“Esinejad ise pakkusid välja, umbes talvel-kevadel,” ütles kuursaali juhataja Marget Vatku. “Tundus kuursaali sobiv asi ja olin kohe huvitatud.”

Miks just Piaf ja Dietrich, ei osanud Otsman täpselt seletada. “Mõlemat saab nimetata naisdiivaks, maailmastaariks,” ütles ta. “Nad tundsid teineteist, neil oli reaalses elus sõprussuhe – hea neid ühendada.”

“Ümberkehastumist Eestis eriti ei teha,” nentis Otsman. “See kava on ainulaadne ja saan aru, et spetsiifiline – kõigile pole meelt mööda.”

Esinevad:

Erkki Otsman (laul)
Jaak Lutsoja (akordion)
Andranik Kechek (klaver)
Tanel Liiberg (kontrabass)
Külli Mariste (video)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments