Läänlased Kehala rahvasprindil

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

16. juulil peeti järjekorne rahvasprint Lääne-Virumaal Kehala paarisrajal, kus lõi kaasa ka neli Läänemaa autosportlast.

Ilm kohapeal oli päikesepaisteline ning praktiliselt tuulevaikne, see tõi aga kaasa päris tõsise tolmus sõitmise. Näiteks vaadates mäele pargitud pealtvaatajate autosid, oli näha nende esiklaasidel juba esimese vooru jooksul kogunenud sentimeetripaksust tolmu- ja kruusakihti.

2WD-S klassis oli stardis 17 võistlejat, kelle seas Marko Kukuškin ja Valmar Gilden. Kukuškinil õnnestus lõpuks napsata tihedas sekundite sõidus kolmas koht, Valmar saavutas 9. koha.

4WD klassis oli stardijoonel 12 masinat ja Kaido Saul nende seas, päeva lõpuks oli Kaido saavutuseks 11. koht. SU-klassis oli koos sama seltskond kes kuu aega tagasi ja seekord oli põnevust lõpuni, kui kolmanda vooru alguseni oli kolmel võistlejal võimalik tulla esimeseks kuni kolmandaks.

Paremusjärjestus pandigi paika viimase vooru tulemuste põhjal, pärast mida oli esikolmikul võrdselt punkte. Määravaks said paremad ajad mis tahes voorus. Lõppkokkuvõtteks seljataski Moskvitšil sõitnud Urmas Roos VAZi mehed Vallo Vahesaare ja Kalle Kruusma.

Järgmine võistlus toimub Keila linna tänavatel 14. juulil ja kuulub ka Lääne regiooni MV arvestusse.

Kalle Kruusma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments