Maadlejad Lauri Leier ja Reimo Milva võistlevad kadettide EMil

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

9.–10. juunil Soomes Veikko Rantaneni mälestusvõistlustel saavutasid klubi Dünamo maadlejad Lauri Leier ja Reimo Milva oma kehakaalus esikohad.

“Peab märkima, et Lauri võitis selle aasta Põhjamaade meistrivõistluste hõbemedaliomanikku ja Reimo sama võistluse võitjat,” ütles Dünamo treener Aap Uspenski.

Kahjuks jäi klubil lennufirma pankroti tõttu Põhjamaade meistrivõistlustel käimata. “Lauri ja Reimo nüüdsete võitude põhjal arvan, et oma tasemega võiksid mõlemad olla Põhjamaade meistrid,” ütles Uspenski.

Soome võistluste tulemustele toetudes on Dünamo otsustanud minna Lauri ja Reimoga kadettide (kuni 17-a) Euroopa meistrivõistlustele 17.–22. juulil Poolas Katovices.

“Kuna nad onn 16-aastased, siis tiitleid me püüdma ei lähe,” ütles Uspenski. “Aga poisid saavad kogemusi ja võivad järgmisel aastal juba midagi suuremat tuua.”

Uspenski lisas, et kui EMil läheb hästi, on variant minna ka augusti lõpul Bakuus peetavale kadettide MMile.

2. juunil Tartus 43. Georg Hackenchmidti mälestusvõistlustel saavutas Leier kadettide vanuseklassis kehakaalus –69 kg esikoha, Milva samas vanuseklassis kehakaalus –85 kg teise koha.

Aap Uspenski,
maadlusklubi Dünamo treener

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments