Kristina Kuusk sai vehklemise EMil 28. koha

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Vehklemise Euroopa meistrivõistlustel Itaalias Legnanos sai Kristina Kuusk eile epeevehklemise individuaalturniiril 28. koha.

Parim Eesti vehkleja oli Irina Embrich 25. kohaga, teatas vehklemisliit.

Alagrupis kolm võitu ja kolm kaotust teeninud Kuusk alistas play-off avaringis poolatari Malgorzata Stroka 15:13, kuid kaotas siis 13:15 valitsevale Euroopa meistrile šveitslanna Tiffany Geroudetile.

Embrich sai alagrupis neli võitu ja kaks kaotust ning alistas 64 parema hulgas tasavägise kohtumise järel poolatari Malgorzata Bereza 14:13. Järgmises ringis pidi Embrich aga tunnistama sakslannast olümpiavõitja Britta Heidemanni nappi 15:14 paremust.

Eestlannadest kõige edukamalt eelringis vehelnud Julia Beljajeva (viis võitu ja üks kaotus) pidi play-off avaringis tunnistama ukrainlanna Anfisa Pochkalova 15:12 paremust. Erika Kirpu sai alagrupis kahe võidu kõrvale neli kaotust ja kaotas seejärel 13:15 venelanna Violetta Kolobovale.

Beljajeva sai kokkuvõttes 33., Kirpu 55. koha. Kokku osales 75 naisvehklejat.

Epee naiskonnavõistlus peetakse homme, pühapäeval.

Meeste individuaalturniir veheldakse esmaspäeval. Haapsalu meestest on võistlustules Nikolai Novosjolov, Peeter Turnau ja Sten Priinits. Meeskonnavõistlus on kolmapäeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments