1

Sõrves murdsid hundid 16 lammast

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Saarlaste ajaleht Saarte Hääl kirjutab, et ööl vastu teisipäeva murdsid hundid Sõrves 16 lammast ning öösel karjamaal valvanud peremehe arvates on tegemist hullunud metsloomadega, kes võivad millalgi ka inimestele ohtlikuks muutuda.

“Ise olin terve öö valves, läksin korra ära ja kui tagasi tulin, siis oligi kõik tehtud,” ohkas Tammuna küla lammaste peremees Henry Kullama, kellel on selline tunne, justkui oleks hunt tema lahkumist ekstra passinud.

Kullama sõnul ei murra hunt lõbu pärast ja samuti ei ole neil praegu kutsikate õpetamise aeg. Tema lambad kaotasid elu täpselt ajal, mil peremees oli vaid tunniks tuppa sööma läinud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Aroh
Aroh

Do you have more great arlectis like this one?

wpDiscuz